Ízjegyek: narancs, pomelo, fekete tea, dzsúszos
A koffeinmentesítésre rengeteg féle eljárás született már. Ehhez a kávéhoz a cukor erjedésénél keletkező etilacetátot használják a koffein kivonására. Szüret és feldolgozás után a babokat 30 percig gőzölik alacsony nyomáson, hogy felnyíljanak a kávébab pórusai – ezzel előkészül a kávé a koffeinmentesítésre. A babokat az etilacetátos oldatba helyezik, ahol az észter elkezd kötődni a klorogénsavak sóihoz a bab belsejében. A medencét ezután leeresztik, és újra feltöltik tiszta vízzel – a műveletet 8 órán keresztül ismétlik, mígnem a kávéban már nem található koffein. A babokat ezután újra átgőzölik, így eltávolítva az esetlegesen ottragadt észtereket. Ezután újra kiszárítják a kávét, majd előkészítik.